cro-industrial

Croatia's dark electro/industrial/EBM/aggrotech/futurepop/synthpop/cybergoth community
 
Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 -- <Diorama> --

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
ObscuritaS

avatar

Zodiac : Taurus Broj postova : 81
Birthday : 01.05.1986
Join date : 18.04.2010
Age : 31
Lokacija : Zagreb

PostajNaslov: -- <Diorama> --   ned tra 18, 2010 7:12 pm

Diorama je osnovana 1996. Njihov stil opisuje se kao electro goth/darkwave. Članovi benda su Torben Wendt,
Felix Marc (također Frozen plasma) , Sash Fiddler i Marquess.

Diskografija:

Pale 1999.
Her liquid arms 2001.
The art of creating confusing spirits 2003.
Amarod 2005.
Repale 2005.
A different life 2007.
Cubed 2010.

Bend koji se isplati poslušati, imaju fenomenalne stvari, a proslavili su se klupskim hitom Advance, s albuma Her liquid arms. Na žalost, zadnji album je prilično slab, no stvar koja se ne može ignorirati je Ignite.
Tko je zainteresiran, preporučujem poslušati Pale, već spomenuti HLA, Amarod i A different life.
[Vrh] Go down
http://www.last.fm/user/Tenebrosa/
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: Re: -- <Diorama> --   pon tra 19, 2010 1:20 am

Ja ih volim, imaju prekrasan zvuk.
[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
 
-- <Diorama> --
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
cro-industrial :: Dnevni boravak :: Glazba :: Goth/Darkwave/Synthpop-
Forum(o)Bir: