cro-industrial

Croatia's dark electro/industrial/EBM/aggrotech/futurepop/synthpop/cybergoth community
 
Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 Nova izdanja - najave, komentari, preporuke, recenzije

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: Nova izdanja - najave, komentari, preporuke, recenzije   pon svi 10, 2010 6:37 pm

Naslov teme jasno određuje što nam je ovdje činiti. Cool


Zadnja promjena: Porphyria; uto ruj 28, 2010 7:03 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: Nova izdanja - komentari, preporuke, recenzije   uto ruj 28, 2010 6:59 pm

Pripremite se za kupnju/dwnld! Evo nekoliko najava novih izdanja do kraja ove godine s tracklistama:



Rotersand - Waiting To Be Born (Limited MCD Digipak) 24.09.2010

01. Waiting To Be Born (Rework)
02. A Number And A Name (Stripped Down)
03. First Time (S.I.T.D. Remix)
04. A Strange Kind Of Love
05. All These Moments
06. Wasted Wings
07. Waiting To Be Born (Full Version)
08. War On Error (Ivardensphere Remix)
09. If You Don't Stop It (Hazardous Dub)


***************************************************************


Reaper - Dirty Cash EP 24.09.2010

01. Dirty Cash (Featuring Pete Crane Of Shiv-R)
02. Purple Rain
03. Dinero Sucio (Featuring Javi Ssagittar)
04. Dirty Cash (Noisuf-X Remix)
05. Puple Rain (Dub Mix)
06. Robuste Maschine (Mono Tonic)
07. Dirty Cash (Rock Me Amadeus)
08. Dirty Cash (Syncrotek Remix)
09. Dirty Cash (Eisenfunk Remix)
10. Dirty Cash (Ad Inferna Remix)
11. Dirty Cash (Skyla Vertex Remix)


***************************************************************

Hocico - Tiempos De Furia 01.10.2010

01. I Want To Go To Hell
02. Where Words Fail, Hate Speaks
03. Flesh To Lacerate
04. Dog Eat Dog
05. Hey... It's Me
06. Bite Me!
07. Lost Fate
08. Kiss Of The Apocalypse
09. Twist The Thorn
10. Tiempos De Furia
11. Not Human
12. Altered States
13. Los Espejos Rotos


***************************************************************


00tz 00tz - Frequency Damage 05.10.2010
01. Metamorphosis
02. Eyes
03. Rise Above
04. Longing
05. Change The World
06. Human Condition
07. Stronghold
08. Fear And Dependence
09. Cyber Zombie
10. Tonight (Vox)


***************************************************************


Faderhead - Black Friday 08.10.2010

01. Obnoxiated
02. Escape From The Machine
03. Hot Bath And A Cold Razor
04. The Moth And The Fire
05. Baby Firefly
06. Destroy Improve Rebuild
07. Aim To Misbehave
08. Pussy Rules (Featuring Shaolyn)
09. The Way To Fuck God
10. Beautiful Freak
11. The B*Tch I Love To Hate (Featuring Chris Pohl)
12. Do You Know Who I Think I Am? (Featuring Ted Phelps)
13. Scumf*Cker
14. Corpus Crisis
15. Crashkid
16. Regaining Unconsciousness


***************************************************************


Culture Kultur - Spirit 11.10.2010

01. Sieged
02. Bind Man
03. Love Will Tear Us Apart
04. Dead Second
05. Drum Machine
06. Unforgiven
07. Toxic Pulse
08. Never Again
09. Silence
10. My Voice
11. I Found You


***************************************************************


Apoptygma Berzerk - Imagine There's No Lennon (CD+DVD Digibook), 22.10.2010.
DVD
01. Weight Of The World
02. Apollo (Live On Your Tv)
03. Eclipse
04. Mercy Kill
05. Asleep Or Awake?
06. Lost In Translation
07. In This Together
08. Shadow
09. Black Vs White
10. You Keep Me From Breaking Apart
11. Until The End Of The World
12. Butterfly Defect
13. Bizarre Love Triangle
14. Kathy's Song (Come Lie Next To Me)
12. Shine On
13. Starsign
14. Non-Stop Violence

CD
01. Weight Of The World
02. Eclipse
03. Mercy Kill
04. Asleep Or Awake?
05. Lost In Translation
06. In This Together
07. Shadow
08. You Keep Me From Breaking Apart
09. Until The End Of The World
10. Shine On
11. Starsign
12. Non-Stop Violence


***************************************************************

Nachtmahr - Semper Fidelis, 26.11.2010.

1. Enemies
2. Wir Schreiben Geschichte
3. Tanz Major!
4. Unbeugsam
5. Verräter An Gott
6. Rise And Fall
7. Massiv
8. Can You Feel The Beat?
9. Tanz Des Blutes
10. Rache
11. Trockenficken
[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: X-Fusion   ned sij 02, 2011 11:22 pm

X-Fusion izdaje svoj novi album pod naslovom THORN IN MY FLESH 04.03.2011. Jedva čekam!!!



clubbing
[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: Re: Nova izdanja - najave, komentari, preporuke, recenzije   pon sij 03, 2011 11:39 am

U međuvremenu, Alien Vampires su objavili 03.10.20101. vrhunski dvostruki album "Harshlizer" (koji preporučujem kao obveznu lektiru) za Alpha Matrix, a 07.01. 2011. izlazi i japansko izdanje istog albuma.












Tracklist:
CD1
01. No Way Back 04:53
02. Evil Bloody Music 04:16
03. She's On Drugs 03:57
04. See You In Hell (Cover Version With Suicide Commando) 04:44
05. Harshlizer 04:38
06. Industrializer 04:38
07. Before It's To Late 05:56
08. Lies 03:40
09. Control The Universe 04:54
10. Fearless 04:07
11. Deathmatch 05:29
12. Far Away 04:49
13. Entity 05:22
14. Nothing To Lose 04:37
15. Her Blood Into My Veins 04:27

CD2
01. Fucked On LSD 05:18
02. Evil Will Always Find You 05:26
03. Evil Bloody Music (Freakangel Mix) 04:16
04. She's On Drugs (Seduced By Chainreactor) 04:11
05. Evil Bloody Music (Ex.Es Mix) 03:53
06. Harshlizer (Uberbyte Mix) 04:15
07. No Way Back (Cygnosic Mix) 04:06
08. Evil Bloody Music (Can Of Worms Mix By Llumen) 05:41
09. Harshlizer (Amgod Mix) 04:37
10. Evil Bloody Music (Project Rotten Mix) 04:35
11. She's On Drugs (Psycho Remix By Phosgore) 03:03
12. Evil Bloody Music (Acylum Mix) 03:55
13. No Way Back (Industriegebiet Mix) 05:37
14. Evil Bloody Music (Die Sektor Mix) 04:10
15. She's On Drugs (Neikka RPM Mix) 03:25



Zadnja promjena: Porphyria; pon sij 03, 2011 12:06 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: Re: Nova izdanja - najave, komentari, preporuke, recenzije   pon sij 03, 2011 11:52 am

Alpha Matrix 14.01.2011. priprema još jednu poslasticu----> objavit će kompilaciju Electronic Body Matrix 1 na 4 CD-a.

Citat :
Featuring a real "who is who" artist selection, the first volume of this new compilation series will be qualified by many as the ultimate anthology of the EBM / electro-industrial scene. With the eloquent and revealing title "Electronic Body Matrix", this new compilation series presents 72 bands across 4 CD's plus an exclusive download card giving you access to another 40 additional bands for a total music play of 112 songs (over 70% rare or previously unreleased tracks), an astounding 500-plus minutes of music! Marketed as a deluxe carton box with an extensive 28-page booklet with band pictures and credits designed by the American artist Greg Rolfes.

A new conceptual milestone in the Belgian label's history, "Electronic Body Matrix" marks Alfa Matrix's 10 years of existence. Revisiting the roots of the old school 'Electronic Body Music' movement and bridging them together with the current electronic sound. The sampler pays homage to the various branches of the electronic music genre throughout the last decades, gathering pioneers, leading figures of today's scene, rising new talents and artists who deserve to be discovered. Don't be deceived, this is not simply a re-release of new wave EBM classics, Electronic Body Music 1 is packed with fresh new music!

All together on one same compilation, the leaders of the electronic scene of yesterday and tomorrow come together and include: FRONT 242, NITZER EBB (exclusive remix), NEON JUDGEMENT, PORTION CONTROL, COVENANT, COMBICHRIST, BRUDERSCHAFT feat. Ronan Harris (VNV NATION), SUICIDE COMMANDO (special mix), LEAETHER STRIP, ARMAGEDDON DILDOS, POUPPEE FABRIKK, X MARKS THE PEDWALK, PLASTIC NOISE EXPERIENCE, MENTALLO & THE FIXER, FUNKER VOGT, ROTERSAND, AMGOD, INDIVIDUAL TOTEM, DER PRAGER HANDGRIFF, 32CRASH, ASSEMBLAGE 23, NACHTMAHR, NOISUF-X, FADERHEAD, KOMOR KOMMANDO, [SITD], KLUTAE, ASCII.DISKO, NECRO FACILITY, without forgetting the impressive surprising come-back of POESIE NOIRE or yet CUBANATE!

Add to this all hardcore ambassadors of today's pure EBM league in the likes of SPETSNAZ, E-CRAFT, AYRIA, STURM CAFE, KANT KINO, IONIC VISION, AD:KEY, TURNBULL A.C'S, AUTODAFEH, RESTRICTED AREA, DUPONT, VOID KAMPF, PATENBRIGADE: WOLFF, AGGREZIOR, ESSENCE OF MIND, IC 434, SERPENTS, CULTURE KÜLTUR, THE PAIN MACHINERY, STUDIO-X, ISIS SIGNUM, ALIEN VAMPIRES, NORDARR, NOORGLO, CELLULOIDE, JÄGER 90, PSY'AVIAH, ELITE!, TECHNOIR, MALAKWA, etc.



Tracklisting:

EBM1.CD1

KOMOR KOMMANDO . rhythm machine
X MARKS THE PEDWALK . seventeen (NOISUF-X mix)
SPETSNAZ . mangod
PORTION CONTROL . amnesia
PSY'AVIAH feat. AYRIA . into the game (SIGNAL AOUT 42 mix)
AD:KEY . pissed off (video edit)
RESTRICTED AREA . bulldozer
IONIC VISION . q and a (alternate)
NORDARR . du
SERPENTS feat. PNE . komm noch naeher
[SITD] . catharsis (heal me, control me)
NECRO FACILITY . do you feel the same
MALAKWA . monster
CUBANATE . we are crowd (v1.6)
KLUTAE . electro punks unite (anarchy remix)
VOID KAMPF . einsamkeit (club attack mix by STERIL)
ELITE! . harte liebe
THE PAIN MACHINERY . armed! (rmx)

EBM1.CD2

FADERHEAD . destroy improve rebuild
AGREZZIOR . shout
TURNBULL A.C'S . we can drink without having fun
E-CRAFT . rearrested (v1.0)
COMBICHRIST . never surrender (TERENCE FIXMER remix)
ASCII.DISKO . jawbreaker
THE NEON JUDGEMENT . i cut loose (bodyspasm vs. DDD remix)
V01D feat. AYRIA . weakener (growing stronger - short mix)
KRYSTAL SYSTEM . automatic ideology (body edit)
32CRASH . the man who came from later
POESIE NOIRE . we'll die dancing
ROTERSAND . waiting to be born
ESSENCE OF MIND . indifference (KANT KINO mix)
NEUROBASH . breaking patterns (reedit)
DIFFUZION . dbd (while u can)
CULTURE KÜLTUR . sieged
DEN.C.T.BUG . gotteskrieger (FUNKER VOGT mix)
NOORGLO . addict

EBM1.CD3

FRONT 242 . body to body (2 trax)
PATENBRIGADE: WOLFF . popmusik für rohrleger (matrix edit)
COVENANT . lightbringer (spreedrun)
NITZER EBB . down on your knees (KANT KINO mix)
ANGEL THEORY . every time I look at you
R.I.P. (ROPPONGI INC PROJECT) . riperbahn
STUDIO-X . body music
ISIS SIGNUM feat. DREY . music is my heart (alternative version)
CELLULOIDE . et si… (nouveau mix)
NACHTMAHR . mädchen in uniform (FADERHEAD mix)
FUNKER VOGT . fire & forget
STURM CAFE . die wahrheit
ARMAGEDDON DILDOS . untergrund (DARKMEN mix)
LEAETHER STRIP . strap me down (body machine mix)
SUICIDE COMMANDO . death cures all pain (KANT KINO edit mix)
AMGOD . stigmata 2010 (traumatic brain injury mix)
INDIVIDUAL TOTEM . lost souls (nordschlacht dance remix)
MENTALLO & THE FIXER . legion of leper (re-edit)

EBM1.CD4

LLUMEN . cold in december (eternal winter mix)
TECHNOIR . human shapes (rough mix)
DUPONT . entering the ice age
BRUDERSCHAFT . forever (COLONY 5 mix)
ASSEMBLAGE 23 . collapse
AUTODAFEH . love, hate and pain
KANT KINO . owner of this house lives here (club mix)
[DE:AD:CIBEL] . too tired to consume
IC 434 . sangre de toro
DER PRAGER HANDGRIFF . vorwärts
PLASTIC NOISE EXPERIENCE . headcrash
AYRIA . blue alice (DEAD WHEN I FOUND HER mix)
UBERBYTE . money shot (club mix)
NOISUF-X . fucking invective
ALIEN VAMPIRES . she's on drugs (more than me)
POUPPEE FABRIKK . symptom (disease mix)
JÄGER 90 . der verzicht
HAUSHETAERE . sunshine is my destroyer (DARKMEN mix)

EBM1.SOUND CARD

CERVELLO ELETTRONICO . grave accent
DISEKT . asphyxiation techniques
HIGH LEVEL STATIC . blade runner
RED INDUSTRIE feat. SARA NOXX . the final destruction (IONIC VISION mix)
JONATHANN CAST feat. DREY . hurt me (EQUITANT remix)
EQUITANT . körperwärme
PAIL . energy bodies
CYGNOSIC . as we approach the end
LTHRBOOTS . domination
ELECTROVOT . fate (K. Wesenberg mix)
ALPHA POINT . high like the angels
INTERFACE . stateless
FUTURE TRAIL . panic (CAMPING IM KELLER mix)
STANDEG . photograph (remix)
STRAY . miles from here
INFERNOSOUNDS vs. SEQUENZ_ . regentag
BOW EVER DOWN . devotion
VIRGINS O.R PIGEONS . born in sin (DE_TOT_COR mix)
EX.ES . dansa (africana)
ZWEIFELHAFT . hackermanifest!
IN[TOXIN] . ahnenerbe
A NICE CHAOS . form & content
SKINJOB . control (303 mix)
URCEUS EXIT . pretend (alternate mix)
NETZ . exit märchenland
MATRIX . culture of shame (GASR mix)
NEIKKA RPM . everlasting
FREAKANGEL . my darling bullet (PREEMPTIVE STRIKE 0.1 mix)
SCHWARZBLUT . das mandat
TRAKKTOR . the surge
ACYLUM . deathzone
RETRACTOR . not human
EMPTY . this regret (redux)
UNTER NULL . broken heart cliché (KANT KINO mix)
EHRON VON ALLEN . sin of nature (:WUMPSCUT: version)
SELENE RIOT . (m)alice
TWILIGHT LABORATORY . the eventual
REIZSTROM . mensch gegen mensch
EXOPLANET . exoplanet
KABALL . new star (EQUITANT remix)


Jedva čekamo, zar ne? clubbing
[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Nova izdanja - najave, komentari, preporuke, recenzije   

[Vrh] Go down
 
Nova izdanja - najave, komentari, preporuke, recenzije
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» PRVI GLAS SRBIJE
» Gramip AT20 135
» Motorni trimeri stihl
» Kooperacija Tomos Husqvarna
» Nova poljoprivredna mehanizacija IPARD program

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
cro-industrial :: Dnevni boravak :: Glazba-
Forum(o)Bir: