cro-industrial

Croatia's dark electro/industrial/EBM/aggrotech/futurepop/synthpop/cybergoth community
 
Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 Dolls of Pain

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: Dolls of Pain   sri svi 19, 2010 1:36 am

službene stranice


MySpace



Bend su osnovali u veljači 2003 Olivier i Cedric. Pjevač Laurent i gitarist Stéphane pridružili su im se nakon nekoliko mjeseci. 2005 sklopili su ugovor sa švicarskom diskografskom kućom Urgence Disk Record i objavili prvi album. Njihova je glazba plod različitih stilskih utjecaja; može se opisati kao mješavina Dark Electra, New Wavea i Indusa s primjesom popa. Prve asocijacije na njihovu glazbu su ritam, čista energija, lateks i koža. Imaju fetišističke i BDSM tekstove. Od 2004 svirali su 45 puta po Francuskoj, Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, UK, Luksemburgu i Njemačkoj.


Diskografija:

2003 Emprise - Demo
2004 : Dominer - Maxi CD
2006 : Dec[a]dance
2007 : Slavehunter
2009 : Cybersex


Bend ima i dva remix albuma Mixxxhunter i Cybermanipulations koje se mogu bespaltno skinuti s njihovih stranica.
















[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
 
Dolls of Pain
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
cro-industrial :: Dnevni boravak :: Glazba :: Dark Electro/Industrial/EBM/Aggrotech-
Forum(o)Bir: