cro-industrial

Croatia's dark electro/industrial/EBM/aggrotech/futurepop/synthpop/cybergoth community
 
Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 ***Agonoize***

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Porphyria
Admin
avatar

Zodiac : Leo Broj postova : 422
Birthday : 11.08.1980
Join date : 10.02.2010
Age : 37
Lokacija : @zg/hr

PostajNaslov: ***Agonoize***   uto ruj 28, 2010 12:49 am










official

na MySpaceu

last.fm


Supernabrijani berlinski aggrotech trojac koji čine osnivači Mike Johnson i Oliver Senger te frontmen Chris L. Djeluju od 2002. Imaju pozamašnu diskografiju i brojne remixe. Predstavljaju sve što aggrotech po definiciji jest - distorzirani vokali, eksplicitni tekstovi, masni, mračni, plesni ritmovi.



Diskografija:
2003. Paranoid Destruction EP
2004. Assimilation: Chapter One CD
2004. Open The Gate To Paradise EP
2005. 999 2CD
2005. Evil Gets an Upgrade EP
2006. Assimilation: Chapter Two (Out of Line Music, 2006) - reizdanje 'Assimilation'-a s bonus CD-om
2006. Ultraviolent Six EP
2007. Sieben 2CD
2008. For The Sick And Disturbed EP
2009. Bis Das Blut Gefriert EP
2009. Hexakosioihexekontahexa


















[Vrh] Go down
http://industrial.twilight-vampire.com/forum.htm
 
***Agonoize***
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
cro-industrial :: Dnevni boravak :: Glazba :: Dark Electro/Industrial/EBM/Aggrotech-
Forum(o)Bir: